RİZE / ARDEŞEN - Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

16 Nisan 2024 tarihinde RTEÜ Dr. Öğretim Üyesi Mehmet KAZDAL okulumuza gelerek Peygamber Efendimiz (sav) 'in hayatı ışığında öğrencilerimize Sevgi, Vefa ve Dostluk başlıklarına değinerek seminer vermiştir. Bu katılımdan ötürü kendisine teşekkür ederiz.

“Allah katında arkadaşların en hayırlısı, arkadaşına karşı hayırlı davranandır. Allah katında komşuların en hayırlısı ise komşusuna karşı hayırlı davranandır.” (Tirmizî, Birr, 28; Dârimî, Siyer, 3)

Aile Çocuk Eğitim Programı

ÇEDES

Din Öğretimi

Nis

Orman genel müdürlüğü ekibi okulumuza gelerek anasınıfımızı ziyaret ettiler. Daha yeşil bir vatan için çocuklarımıza çeşitli etkinlikler yaptırarak onları bilinçlendirdiler. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz.

Dijital Güvenlik ve Hukuk

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine 16/04/2024 tarihinde "Dijital Güvenlik ve Hukuk" konulu seminer verilmiştir. Seminer çerçevesinde Güvenli İnternet Kullanımı, Dijital Hak ve Sorumluluklar, Medyanın Manipülasyonuna Karşı Bilgi Doğrulama, Çevrim İçi Kimlik Bilgilerinin İzinsiz Kullanımına Karşı Korunma, Çevrim İçi Güvenlik, Dijital Ayak İzi ve İzlerin Yönetimi, Kötü Amaçlı Yazılımlar, Etkili Şifre Oluşturma ve Yönetme vb. başlıklara değinilmiştir. Bunun yanı sıra okulumuz bünyesindeki anasınıfına uğrayarak meslek tanıtımı yapmış ve öğrencilerimizin yaşlarına uygun güvenlik önerilerinde bulunmuşlardır.

Yapılan bu çalışma nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğümüze ve katkı sağlayan Ardeşen Emniyet Müdürlüğüne Ardeşen Anadolu İmam Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ailesi olarak teşekkür ederiz.

Sosyal Okul Projesi

Aile Çocuk Eğitim Programı

Rize İl Emniyet Müdürlüğü

Ardeşen Emniyet Müdürlüğü

Nis

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmeni Melek OFLUOĞLU'nun öncülüğünde öğrencileri tarafından Kadir Gecesi'ni ihya etme programı düzenlenmiştir. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Otokontrol Semineri

Okulumuz rehber öğretmeni Hatice Terzi tarafından 25-29.03.2024 tarihleri arasında 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize "Otokontrol" konulu seminer verilmiştir.

"İnsanın kendini yenmesi en büyük zaferdir."  Platon

Mrt

11 FSB sınıfı öğrencilerimizden Aziz ÇATAN 'a öğretmenlerimizden Yücel DEMİRBAĞ, Bilge KAPTAN ve Vildan ÖZYANIK ev ziyaretinde bulunmuşlardır. Ailemizin misafirperverliğinden dolayı tüm aile fertlerine çok teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Hatice Terzi tarafından 20.03.2024 tarihinde 12. Sınıf öğrencilerimize "Motivasyon" konulu seminer verilmiştir.

"Büyük başarıların sahipleri, küçük işleri titizlikle yapabilme sabrını gösteren kişilerdir."  (Friedrich Schiller)

Mrt

Okulumuz Münazara Kulübü bu hafta Çanakkale Şehitleri temalı pano hazırladı. Çanakkale'de yazılan destanın ışığında, milletimizin birlik ve beraberliğinin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Misafirin Var Rize" projesi kapsamında şubat ayında 12/A sınıfı öğrencimiz Hasan Şeremet ve ailesini ziyaret ettik. Sınıf Rehber Öğretmenimiz Gülbahar Okumuş, Rehber Öğretmenimiz Hatice Terzi ve Fizik Öğretmenimiz Bilge Kaptan ailemizi ziyaret ederek üniversiteye hazırlık süreci ve akademik başarıyı artırma konularında bilgilendirme yapıldı. Misafirperverlikleri için ailemize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri ansına Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizin hazırladığı program icra edilerek Çanakkale Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anılmıştır.

Mrt

Bugün okulumuz konferans salonunda  Ardeşen İlçesi Eğitim Yöneticileri ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, ilçe kaymakamı Ferhat Altay, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar ve eğitim kurumları yöneticileri katıldı.Bakan, eğitim alanında şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan düzenlemeler hakkında bilgileri paylaşırken Ardeşen' deki eğitim yöneticilerinin de düşüncelerini aldı.İlçede eğitim alanında yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler edindi.Yöneticiler eğitim alanındaki dilek ve isteklerini belirtti.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından 13.03.2024 tarihinde 5. Sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Yaşam" konulu seminer verilmiştir.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl Dönümünde Miili Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Misafiriniz Var projesi kapsamında öğrencimiz Fatih Arda Aydın'ın ailesine konuk olduk.Bizleri evlerinde ağırlayan Aydın ailesine misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenler Odası Buluşması Kapsamında Ardeşen İlçe Kaymakamımız sayın Ferhat ALTAY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ali Reşat YAZAR ile birlikte Şube Müdürümüz Ali Kemal KARACA okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle bilgi paylaşımında bulunup istek ve temennileri dinlediler. Sonrasında daha önce açılışını yaptığımız İngilizce sınıfımızı ziyaret ettiler ardından kütüphane açılışını gerçekleştirdiler.

Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz